Αν σε κάποιον αξίζουν Συγχαρητήρια, αν κάποιος δικαίως γελάει, αυτός ειναι ο Ζοραν Ζαεφ!!.. Αφού είναι ο μόνος Νικητής αυτής της Συμφωνίας. Τα πηρε ΌΛΑ!! Oντως:”The winner takes it all”!!..
Η όλη ιστορία μου θυμίζει τις διηγησεις των πρώτων πελατών, που είχαν έρθει στο Δικηγορικό γραφείο μου, μόλις το είχα ανοίξει, που έτυχε να είναι Σουηδοι.. Μου έλεγαν πόσο αφελεις αποδεικνυονταν οι ίδιοι, όταν συνερρεαν νοτιοευρωπαιοι στην χώρα τους, μετά την ενταξη της στην Ευρωπαϊκή Ενωση, την 1.1.1995, οι οποίοι -μου διηγουνταν- τους έκλεβαν τα σκαφακια τους (όλοι σχεδον είχαν από ένα) απο τις άπειρες μαρινες τους και τους τα πουλούσαν μετά ξανά και μάλιστα..πανάκριβα!!!!

Εν προκειμένω, αν και είμαστε πιο..νοτιοι..από τους Σκοπιανους (εδώ γελάνε..τραγικά..), αυτοί κατάφεραν να ανταλλάξουν υποσχέσεις (που μπορεί, σε βάθος χρόνου, να μην τηρησουν), για μη περαιτέρω χρήση των κλεμμενων από αυτούς ιστορικων συμβόλων μας, με όλα οσα -κλεμμενα επισης- ήθελαν: Το Όνομα, την Γλώσσα, την Υπηκοοτητα!!!! Όλα “Μακεδονικά”!!…. Για πάντα!!!
Κι όλη αυτή μάλιστα η, άνευ όρων, Παράδοση της Ελλάδας, ελαβε χώρα όταν η Ελλάδα βρίσκεται σε θέση ισχύος!! Όταν τα Σκόπια μας έχουν αδηριτη ανάγκη!!! Δηλαδή, εάν συνέβαινε το αντίθετο, τότε τι?.. Θα μας έπαιρναν και εδάφη????!!!…. Έλεος!!!!

Τι άλλο θα πάθει αυτή η Χώρα, όταν αυτή η Κυβέρνηση Διαπραγματευεται ???!!!……
Που θα σταματήσει η εθνική μας Κατρακύλα??!!…
Πότε θα σταματήσουν, όταν εμείς όλοι Κλαιμε..αυτοί να Γελάνε???!!!…. Και μάλιστα..πάνω από “πτώματα” (με καθε έννοια) !!?!!!!…

Η Θεοδώρα (Δώρα) Παπαδάκη είναι Δικηγόρος Αθηνών στον ΑΠ, με DEA και DEE στο ευρωπαϊκό δίκαιο, πρ. Αντιπρόεδρος της «Παγκρητίου Ενώσεως» και πρ. υπ.Βουλευτής Α Αθήνας και Ρεθύμνης (στις πρόσφατες εκλογές).

Γέλια Τραγικά… για.. «Βόρρεια Μακεδονία»..