Ο Σεβασμός της Ιδιωτικής ζωης, η Αυτοδιαθεση, η Απαγόρευση διακρίσεων με βάση το φυλο, είναι Συνταγματικα κατοχυρωμένες!
Συνταγματικη επιταγή, ακόμη, είναι και η υποχρέωση της Πολιτείας να μεριμνα για την Υγιη Ψυχική, Πνευματική, Σωματική Ανάπτυξη των Ανηλίκων..

Άραγε, τα προαναφερομενα δεν συγκρουονται μεταξύ τους στην περίπτωση υιοθεσίας Ανηλίκων από ομοφυλα ζευγάρια;
Παρότι δεν υπάρχουν πολλες σχετικές έρευνες, πρέπει να λάβουμε υπόψη μας τα παρακάτω αδιαμφισβητητα γεγονότα :
– Στην Ελλάδα, οι αιτήσεις ζευγαριών για υιοθεσία είναι πάντα πολύ περισσότερες από τους υπαρχοντες Ανηλικους προς υιοθεσία.
– Η δυνατότητα γάμου μεταξύ ομοφυλοφιλων έχει επιτραπει νομικά πολύ πρόσφατα στην χώρα μας, οπότε η ελληνική κοινωνία δεν είναι ακόμη εξοικειωμενη και έτοιμη να δεχθεί τέκνα ομοφυλων ζευγαριών, γεγονός που ευνοεί τον Στιγματισμο τους.
– Στην διαμόρφωση των βασικων χαρακτηριστικων της προσωπικότητας, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η σεξουλικοτητα κλπ, βασικό ρόλο παίζουν τα χρόνια της προσχολικής ηλικίας των Ανηλίκων, οπότε οι προσλαμβανουσες προέρχονται, κατά κανόνα, από τους γονείς!..
– Η συμπεριφορά των Ομοφυλοφιλων παρουσιαζει συχνά κάποιες “Ιδιαιτεροτητες”, όχι Ωφέλιμες…και πάντως, οχι “Ευχάριστες” στους Ανηλικους, όπως αποδεικνύει η συνημμενη συνέντευξη ..
– Τα αντικρουομενα πρότυπα οδηγούν σε άρρωστο ψυχισμο.. Σε προβληματικες, “σχιζοειδεις” προσωπικότητες… Και σίγουρα παιδί που θα μεγαλωνε με ομοφυλο ζευγάρι, θα ήταν εκτεθειμενο σε πληθώρα αντιθέσεων μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού περιβάλλοντος..
– Υπάρχουν στοιχεία για σεξουαλικη κακοποίηση ανηλίκων από ομοφυλόφιλους..
– Το γεγονός ότι υπάρχουν και κακοί φυσιολογικοι γονείς, δεν αναιρεί τα προαναφερομενα!!!..

Η Πολιτεία οφείλει να διαπαιδαγωγει, γονείς και παιδιά, να προλαμβάνει και να θεραπεύει και αυτά τα φαινόμενα!!!
Και σίγουρα, οφείλει να μην τα Προκαλεί, βάζοντας τους Ανηλικους, το πιο ευαίσθητο κομμάτι του πληθυσμού, σε τόσα Αρνητικά, όπως είπαμε, δεδομένα, με τόση Προχειροτητα, χωρίς καμία μελέτη η έρευνα και με εγκληματικη Επιπολαιοτητα!!!…

Υιοθεσία από Ομόφυλα ζευγάρια