Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (2/4/2006)
Εφημερίδα ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ (4/3/2006)
Εφημερίδα ΚΡΗΤΙΚΑ ΝΕΑ (3/2006) κ.α.

Οι εργασiες και της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γυναικών σημείωσαν επιτυχία χάρη στην οργανωτική βοήθεια που προσέφεραν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Ανάμεσα στους ανθρώπους που βοήθησαν ως εθελοντές ήταν και η Δώρα Παπαδάκη, Δικηγόρος Αθηνών στο Άρειο Πάγο, Ειδικός Επιστήμονας Νομικός στο ΕΣΡ, Πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ στην Α΄ Αθήνας.
Η Δώρα δραστηριοποιείται έντονα στα κοινά ως Αντιπρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως και μέλος σε πολλούς επιστημονικούς συλλόγους στην Ελλάδα αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη, ως μέλος επιτροπών του Δήμου της Αθήνας, ως Γενική Γραμματέας της “Αλληλεγγύης” Δικηγόρων. Ιδιαίτερα ευαίσθητη στα γυναικεία θέματα είναι μέλος του τομέα γυναικών και Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων του ΠΑΣΟΚ, καθώς και Αντιπρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως Απανταχού Γυναικών. Η επαγγελματική της ενασχόληση ως επιστημονικός συνεργάτης Υπουργών σε ευρωπαϊκά θέματα κλπ, οι επιστημονικές της γνώσεις, ως κατόχου δύο μεταπτυχιακών τίτλων στο ευρωπαϊκό δίκαιο, συγγραφέας σχετικών επιστημονικών άρθρων κα επί των ευρωπαϊκών θεμάτων, καθώς και η γλωσσομάθεια της (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά), την καθιστούν ιδιαίτερα χρήσιμη και αποτελεσματική συνεργάτιδα σε διεθνή forα, όπως η Σοσιαλιστική Διεθνής Γυναικών.
Η κοινωνία μας έχει ανάγκη από ανθρώπους όπως η Δώρα Παπαδάκη με κατάρτιση αλλά και με ευαισθησία και όρεξη για ευγενικούς αγώνες, οι οποίοι καθοδηγούν στην έμπνευση της προσφοράς και της Δημοκρατίας.

Δώρα Παπαδάκη

Μια ζωντανή παρουσία