Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και προεκλογικού ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε, στο θέατρο Rex, η κεντρική ομιλίας της υποψήφιας βουλευτού του ΠΑΣΟΚ στην Ά Αθήνας Δώρας Παπαδάκη.
Οι ήχοι από το σαξόφωνο του Βαγγέλη Παναγιωταράκου και στη συνέχεια η φωνή του Νίκου Ξυλούρη, άνοιξαν την εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε πλήθος φίλων της υποψήφιας βουλευτού. Μέλη του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, πανεπιστημιακοί καθηγητές, εκπρόσωποι της τέχνης, πολιτιστικών σωματείων, κρητικών και μη, σημαντικοί παράγοντες της ελληνικής κοινωνικής και πολιτικής ζωής τίμησαν με την παρουσία τους και τη στήριξή τους τη Δώρα Παπαδάκη.
Στην ομιλία της η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως
«Το νέο ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου είναι το ΠΑΣΟΚ των αξιοπρεπών Ανθρώπων, που αγωνίζονται σε όλα τα επίπεδα, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους, χωρίς να ράβουν κουστούμια εξουσίας …
Το νέο αυτό ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να ξαναλλάξει την Ελλάδα, όπως είχε γίνει έναν άλλο Οκτώβρη, τον Οκτώβρη του 1981, όταν πάλι το ΠΑΣΟΚ άλλαξε την Ελλάδα, με τον μεγάλο ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου.
Ζητώ την στήριξή σας, για να κάνουμε ξανά όλοι μαζί την Ελλάδα μια χώρα ισχυρή, με δυνατή φωνή στην Ευρώπη και τον κόσμο.
Να πετύχουμε αξιοπρεπή διαβίωση για όλους, δίκαιο κράτος για όλους…»

 

* Η Δώρα Παπαδάκη είναι Δικηγόρος Αθηνών στον Άρειο Πάγο, με D.E.A. και D.E.E. στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο και ήταν υπ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ στην Α΄ Αθήνας.

ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΟΜΙΛΊΑ ΕΚΛΟΓΈΣ 2009