ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ –ΜΑΡΤΙΟΣ 2007
ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ —ΤΟ ΚΡΙ—ΚΡΙ
Τσούγκρισαν τα ποτήρια , της ευχήθηκαν χρόνια πολλά και με το καλό βουλευτής!
Η Δώρα Παπαδάκη και οι καλεσμένοι της γιόρτασαν για την ονομαστική της εορτή, της έδωσαν δύναμη για τον πολιτικό της αγώνα με την ευχή να εκλέγει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές . Άλλωστε η Δώρα Παπαδάκη ως άνθρωπος και ως επιστήμονας αξίζει μια θέση στα βουλευτικά έδρανα
Η γνωστή δικηγόρος της Αθήνας που δραστηριοποιείται ιδιαίτερα στα κοινά , στα κρητικά πράγματα και στην πολιτική οργάνωσε εκδήλωση με αφορμή την ονομαστική της εορτή. Η εκδήλωση έγινε σε κλάμπ της Αθήνας στις 8 Μαρτίου , παγκόσμια ημέρα της γυναίκας.
Η Θεοδώρα (Δώρα) Παπαδάκη οργάνωσε μια ξεχωριστή βραδιά. Η περιποίηση ήταν ιδιαίτερη. Ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση έδωσε το γυναικείο ντουέτο με κρητική λύρα και κιθάρα. Η λυράρισσα Μαρίνα ήρθε ειδικά για την βραδιά από την Κρήτη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές—τ. υπουργοί Κώστας Γείτονας, Μιλτιάδης Παπαιωάννου, Θανάσης Τσούρας , Μανώλης Στρατάκης, Παντελής Οικονόμου.
Παρόντες νομαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.
Επίσης ευχήθηκαν στην εορτάζουσα ο ηθοποιός Θάνος Καληώρας , ο τραγουδιστής Νίκος Ανδρουλάκης, ο ζωγράφος Μπότης Θαλασσινός.
Κοντά στη Δώρα Παπαδάκη βρέθηκαν γνωστοί δικηγόροι και νομικοί , καθηγητές Πανεπιστημίου , πρόεδροι κρητικών σωματείων , γυναικείων οργανώσεων , συνδικαλιστικών οργανώσεων και πολλοί φίλοι..

(Το κείμενο συνοδεύουν οι εξής φωτογραφίες¨—)

• Η εορτάζουσα με τον ηθοποιό Θάνο Καληώρα.
• Η Δώρα Παπαδάκη με την φίλη της Κίρκη Κεφαλέα καθηγήτρια πανεπιστημίου.
• Η Δώρα Πάπαδακη ανάμεσα στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Μιλτιάδη Παπαιωάννου και Θανάση Τσούρα.
• Παρέα με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κώστα Γείτονα.
• Η Δώρα Παπαδάκη με τα κορίτσια που πρόσφεραν κέφι στην εκδήλωση. Η λυράρισσα Μαρίνα ήρθε ειδικά από την Κρήτη.

Ευχές Και Για Βουλευτής