ΙΟΥΛΙΟΣ 2007
Η συμπατριώτισσά μας, Δικηγόρος, Δώρα Παπαδάκη, κατέθεσε αίτηση υποψηφιότητας για τη συμμετοχή της στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές στην Α΄ περιφέρεια της Αθήνας, όπως προέβλεπε ο πρόσφατος Κανονισμός του ΠΑΣΟΚ.
Η Δώρα Παπαδάκη ήταν υποψήφια και στις βουλευτικές εκλογές του 2004 και κατόρθωσε, με προεκλογική εκστρατεία μόνο δύο εβδομάδων, να συγκεντρώσει χιλιάδες ψήφους.
Στις προσεχείς εκλογές, όπως φαίνεται, δεν θα υπάρχει άλλος κρητικός υποψήφιος ή υποψήφια Βουλευτής στην Α΄ Αθήνας και έτσι η Δώρα Παπαδάκη θα έχει το βάρος και την τιμή να εκπροσωπήσει το κρητικό στοιχείο στην σημαντικότερη – ίσως – περιφέρεια της Ελλάδας, την Α΄ Αθήνας.
Ας ελπίσουμε ότι οι Κρητικοί θα συνδράμουν το δύσκολο αγώνα της Δώρας και θα σταθούν δίπλα της, όπως ήταν κι εκείνη στο πλάι τους, εδώ και 18 χρόνια.
Αφού: Διετέλεσε Αντιπρόεδρος στην Παγκρήτιο Ένωση, Γεν. Γραμματέας στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Κρητικών Σωματείων, Αντιπρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως Γυναικών, Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Κρητών Χαλανδρίου και Συλλόγου Αρχανιωτών, Πρόεδρος Συλλόγου Ορθιανών κ.ά.
Ακόμη, διετέλεσε Διευθύντρια του τέως Υφυπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών, βουλευτή Ηρακλείου, Μανώλη Στρατάκη, σύμβουλος Υπουργών Εργασίας σε ευρωπαϊκά θέματα, λόγω των σχετικών μεταπτυχιακών σπουδών της και είναι ειδικός επιστήμονας-νομικός σύμβουλος στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.
Από όλες τις θέσεις της και με όλες τις ιδιότητές της, η Δώρα Παπαδάκη ήταν και είναι πάντα στο πλευρό των Κρητικών εμπράκτως, για να ικανοποιεί κάθε νόμιμο θέμα τους. Είναι σίγουρο, πως ούτε ένας κρητικός ή κρητικιά δεν μπορεί να βρεθεί, που να ισχυρισθεί πως βρήκε την πόρτα της κλειστή. Οι θύρες ήταν ορθάνοιχτες και η απόκριση άμεση! Σύσσωμο, λοιπόν, το κρητικό στοιχείο πρέπει να τη στηρίξει!

Η Δώρα Παπαδάκη μόνη κρητικιά υποψήφια βουλευτής στην Α΄ Αθήνας