ΜΑΡΤΙΟΣ 2007
ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ίδιο άρθρο δημοσιέυεται και στην εφημερίδα « ΚΡΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ», Mαρτίου 2007,
με επικεφαλίδα :
«ΔΙΠΛΟΓΙΟΡΤΙ ΕΙΧΕ Η ΔΩΡΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ—
ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ «ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ» ΚΑΙ ΤΗΝ «ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗ»)
(Και τα δύο άρθρα συνοδεύονται από φωτογραφία της Δώρας Παπαδάκη εν μέσω των βουλευτών Μιλτιάδη Παπαιώαννου και Θανάση Τσούρα)

Στο club Bocca , στο κέντρο της Αθήνας, γιόρτασε την ημέρα της γυναίκας και την ονομαστική της εορτή , η δικηγόρος Αθηνών και υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ , Δώρα Παπαδάκη , την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2007.
Γνωστή από την δραστηριότητα της στα πολιτιστικά πράγματα της κρητικής παροικίας του λεκανοπεδίου, η Δώρα Παπαδάκη έτυχε να πραγματοποιήσει την γιορτή της στο χώρο του «διακεκαυμένου πεδίου» οπού διεξήχθησαν οι σκληρότερες διαμάχες μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών την ημέρα που γιόρταζε, με συνέπεια να μην μπορούν να πάνε πολλοί φίλοι της εξαιτίας της αποπνικτικής κατάστασης των δακρυγόνων και των μολώτωφ που εξακοντίζονταν προς κάθε κατεύθηνση.
Παρ’ όλα αυτά , η γιορτή είχε κάθε επιτυχία με προσέλευση πολλών φίλων της Δώρας οι οποίοι διασκέδασαν με τη μουσική από το γυναικείο ντουέτο με την κρητική λύρα και κιθάρα. (με τη λυράρισσα Μαρίνα που ήρθε ειδικά για τη βραδιά από την Κρήτη).
Παρόντες ήταν γνωστές προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής , όπως οι βουλευτές –τ. Υπουργοί Κώστας Γείτονας, Μιλτιάδης Παπαιωάννου, Θανάσης Τσούρας , Μανώλης Στρατάκης , Παντελής Οικονόμου,
Νομαρχιακοί σύμβουλοι , προσωπικότητες από το καλλιτεχνικό χώρο όπως ο ηθοποιός Θάνος Καληώρας, ο τραγουδιστής Νίκος Ανδρουλάκης , ο ζωγράφος Μπότης Θαλασσινός καθώς επίσης και σύμβουλοι του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, γνωστοί δικηγόροι και νομικοί, καθηγητές Πανεπιστημίου, Πρόεδροι Κρητικών Σωματείων , Γυναικείων Οργανώσεων , Συνδικαλιστικών Οργανώσεων και πολλοί και κάλοι φίλοι και φίλες της Δώρας Παπαδάκη.

Δώρα Παπαδάκη: υποψηφία βουλευτής ΠΑΣΟΚ α΄ Αθηνών