Ομιλία στο Συνέδριο του “Συνδεσμου Ελληνίδων Επιστημόνων”, 18-20.2.2022, με θέμα: “Ο ρόλος της Ελληνίδας στην Επανάσταση του 1821”

 

  1. Φωτογραφίες 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

 

Υποψήφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Α΄ Περιφέρεια Αθηνών, στις εκλογές του Μαρτίου 2004 και του Σεπτεμβρίου 2007.

Εκτέλεση καθηκόντων Διευθύντριας του πολιτικού γραφείου του Υφυπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Εμμ. Στρατάκη, το διάστημα Σεπτέμβριος 2002 έως Μάιος 2003.

Μέλος του Τομέα Ισότητας του ΠΑΣΟΚ και της Επιτροπής διεθνών σχέσεων. Υπεύθυνη της Επιτροπής ενδοοικογενειακής βίας.

Μέλος του «Εθνικού Συμβουλίου Ανασυγκρότησης» του ΠΑΣΟΚ (πριν το Συνέδριό του) και μέλος διαφόρων επιτροπών, όπως ευρωπαϊκών θεμάτων, ισότητας, επιμόρφωσης, πολιτικών θέσεων, καταστατικού κ.λ.π.

Α΄ αναπλ. Διαμερισματική σύμβουλος στο 1ο Διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων, με το συνδυασμό του υποψ. Δημάρχου Χρ. Παπουτσή (δημοτικές εκλογές Οκτωβρίου 2002).
Μέλος στην Επιτροπή Πολιτιστικών Θεμάτων και σε Σχολική Επιτροπή του 1ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων.

Τ. Γενική Γραμματέας στο ΔΣ της συνδικαλιστικής παράταξης Δικηγόρων Αθηνών «Αλληλεγγύη Δικηγόρων».
Μέλος της Οργάνωσης Δικηγόρων του ΠΑΣΟΚ.

Τ. Γενική Γραμματέας στο ΔΣ της «Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων – Παγκρητική Ελλάδος» (δευτεροβάθμιου πολιτιστικού σωματείου, με μέλη όλα σχεδόν τα 250 τουλάχιστον κρητικά σωματεία της Ελλάδος ), για δύο θητείες. Πρώτη σε σταυρούς μεταξύ όλων των υποψηφίων συμβούλων.

Τ. Αντιπρόεδρος στο ΔΣ της «Παγκρητίου Ενώσεως» (πρώτη σε σταυρούς από την παράταξη, στο Ν. Ηρακλείου), του παλαιότερου κρητικού σωματείου, με μέλη δεκάδες χιλιάδες κρητικούς – κατοίκους του Ν. Αττικής.

Τ. Α΄ Αντιπρόεδρος της «Παγκρητίου Ενώσεως Γυναικών» (πρώτη σε σταυρούς μεταξύ όλων των υποψηφίων συμβούλων ).

Από την ηλικία ήδη των 18 ετών, μέλος Διοικητικών Συμβουλίων και Πρόεδρος και πολλών άλλων πολιτιστικών σωματείων (Συλλόγου Κρητών Χαλανδρίου, Συλλόγου Αρχανιωτών, Συλλόγου Ορθιανών της Αθήνας κ.ά.).

Mέλος εθελοντικών οργανώσεων, όπως οι «Γιατροί του Κόσμου».

Συντάκτης πλήθους προτάσεων, καθώς και πολιτικών, κοινωνικών, πολιτιστικών σχολίων και άρθρων.